TrendQ - Fraktpolicy

Fraktpolicy för TrendQ - Din köksexpert


På TrendQ strävar vi efter att ge en sömlös shoppingupplevelse, inklusive snabb och pålitlig leverans av dina favoritkökstillbehör och porslinsprodukter. Läs vidare för att förstå vår fraktprocess och policyer:

Leveransplatser:
Vi erbjuder frakttjänster till kunder över hela Sverige. För närvarande tillhandahåller vi inte internationell frakt.

Behandlingstid:
När din beställning väl har lagts arbetar vårt team flitigt med att bearbeta och förbereda den för leverans. De flesta beställningar behandlas inom 1 till 2 arbetsdagar.

Leveransmetoder:
Vi samarbetar med välrenommerade transportörer för att säkerställa att dina produkter når dig i perfekt skick. Vårt standardfraktalternativ levererar beställningar inom 3 till 7 arbetsdagar.

Fraktkostnader:
För närvarande erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över hela Sverige.

Försändelsespårning:
När ditt paket har skickats kommer du att få ett spårningsnummer via e-post, så att du kan övervaka din försändelse tills den når din dörr.

Adressverifiering:
För att förhindra leveransförseningar, se till att din leveransadress är korrekt vid kassan. Vi tar inget ansvar för paket som levereras till felaktiga adresser.

Leveransförseningar:
Även om vi strävar efter att hålla oss till de beräknade leveranstiderna kan oförutsedda omständigheter som väderförhållanden eller transportörens förseningar påverka leveransen. Vi uppskattar din förståelse i sådana fall.

Delade försändelser:
I vissa fall kan din beställning utföras från flera lager, vilket resulterar i separata leveranser. Var säker, du kommer att meddelas om eventuella delade försändelser.

Ej uthämtade leveranser

Om du inte hämtar ut ditt paket på posten måste du fortfarande betala fraktkostnader. Posten behåller ditt paket endast i 14.

Beställningsavbokningar:

Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vårt kundsupportteam inom 24 timmar efter att du lagt din beställning. Vi kan inte garantera avbokningar efter denna tidsram på grund av snabb handläggning.

För ytterligare förfrågningar eller hjälp relaterade till frakt, kontakta gärna vårt vänliga kundsupportteam på info@trendq.se. Tack för att du valde TrendQ som din favoritdestination för kökstillbehör och porslinsprodukter av högsta kvalitet! Glad shopping!